Lauren Gorgo – Învierea: începe ciclul unei vieți noi
06/11/2015
Perspectiva a cincea: transcenderea spațiului și timpului Un mesaj planetar hathor, prin Tom Kenyon
20/11/2015
Show all

Prognoză energetică pentru noiembrie 2015 – Lee Haris

Prognoză energetică pentru noiembrie 2015: Lăsați iubirea să vă rearanjeze – ameliorându-vă viața dinspre interior spre exterior

Varianta integrala, transcrisa dupa postarea originala si tradusa de Ana Nicolai

De Lee Harris

http://www.leeharrisenergy.com/lheblog/november-energy-forecast

(Transcris și editat după mesajul video transmis verbal de Lee.)

Salutare tuturor și bun venit la Prognoza energetică pentru noiembrie 2015.

Azi ne aflăm aici, în Arboretum, din parcul Golden Gate, din San Francisco, în grădina japoneză. Dacă locuiți în zona San Francisco sau ajungeți să o vizitați, veniți aici și evaluați acest loc. E extraordinar și are foarte multe locuri naturale liniștite și uimitoare – m-am gândit că ar fi locul perfect pentru a filma prognoza acestei luni.

Ca de obicei, vom începe prin a respira. Așa că participați alături de mine, trageți aer în plămâni și dați-l afară… trageți din nou aer în plămâni și eliberați-l.

Viața seamănă foarte mult cu respirația. Adunăm tot timpul lucruri, apoi renunțăm la ele. Și, la fel ca aerul care circulă înăuntru și în afară, ne schimbăm constant, pe măsură ce înaintăm prin viață.

Temele pentru această lună: relațiile și upgradările

Două din titlurile principale pentru luna aceasta, ce mi-au venit azi dimineață în timp ce mă acordam, sunt următoarele: aceasta va fi o lună a relațiilor și o lună de upgradări.

Să examinăm mai întâi relațiile – conductibilitatea energiei în lume devine din ce în ce mai puternică, în continuu. Prin urmare, în funcție de punctul în care vă aflați acum în înaintarea prin conștiență și trecerea la o conștiință mai vastă, veți avea diverse fluctuații.

Da, se poate ca unii din voi să fie obosiți. E posibil ca unii să aibă nevoie să încetinească un pic motoarele. Se poate ca unii din voi să simtă în continuare tăișurile conflictului cu alte persoane din viața lor. Toți ne aflăm în puncte diferite din călătorie, dar una din temele generale pentru această lună, ce va apărea în viața celor mai mulți dintre noi, e tema relațiilor.

În ultimele 2-3 luni, ea a început să apară la mulți dintre voi – construiți relații cu adevărat profunde cu alte suflete care au idei, inimi, simțăminte similare. Iar aceste relații sunt extrem de importante. Nu doar pentru că, unindu-ne unii cu alții devenim o echipă și mai puternică, o rețea și mai puternică de oameni, dar și pentru că se produce un efect de consolidare. Mulți dintre voi tânjesc după prietenii mai apropiate, parteneri de muncă mai buni, relații intime mai profunde, iar aceasta e o perioadă în care acea energie e predominantă.

Curățarea spațiului pentru relații

Nu fiți deci surprinși dacă în visele sau gândurile zilnice ale unora din voi se derulează din nou dureri sufletești din relații vechi. Despărțirile de prieteni sau vechi iubiți și parteneri ies acum la suprafață, în vederea vindecării sau eliberării, pe măsură ce intrăm în această eră de conectivitate mai mare.

Pe de altă parte, aceia dintre voi care nu procesează astfel de lucruri, e posibil să constate că încep să întâlnească oameni care au idei, sentimente foarte similare, iar atunci când îi vor întâlni vor avea sentimente puternice. Va fi ceva în corpul vostru care îi va recunoaște. Ați putea-o pune pe seama unei vieți trecute. Ați putea-o pune pe seama sentimentului de a avea o energie similară cu a lor. Oricum ar fi, în prezent intrați în relații foarte activatoare.

Lăsați să se dezvăluie singur drumul co-creării

Unii dintre oamenii pe care îi întâlniți în această perioadă, în luna aceasta, vor fi pentru voi jucători cheie – și, în unele cazuri, pentru restul vieții voastre. Dar cel mai important este să înțelegeți că, atunci când aveți aceste momente cu oamenii, nu aveți nevoie să știți care va fi viitorul relației.

De pildă, se poate să aveți un moment foarte activator cu cineva, gândindu-vă: „Dumnezeule, abia am întâlnit această persoană și o iubesc! Am un sentiment uimitor cu privire la încotro putem merge împreună…” Lăsați acel sentiment legat de „încotro puteți să mergeți” să rămână în simțire și renunțați la detalii. Pentru că, atunci când aveți aceste legături profunde cu oamenii, e nevoie de timp pentru ca amândoi să vă uniți alchimic și să lăsați să vi se dezvăluie drumul co-creării dintre voi… și nu aveți nevoie să grăbiți asta.

Iar dacă vă treziți că vă grăbiți în mintea voastră, gândindu-vă: „Tocmai am întâlnit femeia aceasta și știu că ar putea fi persoana cu care să creez acel centru de vindecare, pe care am vrut mereu să-l fac…” Excelent. Dar acordați-vă timpul de a vă obișnui unul cu celălalt. Acordați-vă timpul de a vă cunoaște unul pe altul. Pentru că aceste relații, cu care mulți din noi se aliniază acum, SUNT puternice. Și e la fel de important să vindecați vechile relații sau prietenii prin intermediul corpului vostru, atunci când îi întâlniți pe acești oameni, pe cât e de important să treceți la un viitor împreună.

Iluminarea inimii voastre REALE

Unii din voi vor constata că acest lucru e un pic copleșitor pentru inimă. Vă amintiți că în ultimele câteva luni am vorbit mult despre cât de puternică devine energia inimii pe Pământ, în această perioadă. Așadar, în viața oamenilor care sunt conștienți și prezenți majoritatea timpului și care s-au deschis în mod activ, vor apărea acum multe relații de la inimă la inimă.

Acesta e un lucru important.

Nu e doar o mare sărbătorire. În realitate, este un lucru foarte important din corp, întrucât e nevoie de o anumită forță și răbdare să lași efectul unei relații autentice de la inimă la inimă să te ilumineze în interior.

Acest lucru tinde chiar să vindece rupturile din trecut – durerile sufletești, trădările, pierderea încrederii. Iar acesta e un proces foarte invizibil, ce vă poate trece uneori prin minte, dar de cele mai multe ori el are loc doar la nivel energetic.

Acestea sunt unele din motivele pentru care vă îndemn frecvent pe toți să vă acordați spațiu în viața voastră. Și mă îndemn și pe mine să procedez la fel, zi de zi; și eu trebuie să-mi amintesc acest lucru. În clipa de față se pun în mișcare atât de multe lucruri pe planeta Pământ, și atât de multă conștiință vine în contact cu corpul nostru, încât chiar avem nevoie în fiecare zi de aceste momente, pentru a ne retrage și a lăsa toate acestea să circule prin corp și să se integrezeîn el.

Așadar, referitor la aceste relații noi și puternice, dați-le voie să FIE în viața voastră. Lăsați fascinația sentimentului acelor relații să circule prin voi și aveți încredere că indiferent ce vă spune mintea vizionară despre unde poate duce această relație sau ce ar putea să facă – fie că e o prietenie, o relație de muncă sau de dragoste – lăsați-o să se desfășoare. Lăsați-o să-și găsească locul în voi și să vă rearanjeze. Pentru că frumusețea momentului în care ne conectăm cu alți oameni într-un mod atât de puternic constă în faptul că mintea nu mai trebuie să facă o parte atât de însemnată din muncă.

Mintea ne conduce adesea la siguranță sau în zone în care simțim că nevoile ne vor fi satisfăcute. Iar atunci când avem cu adevărat relații sincere, puternice cu alți oameni, lucrăm la fel ca o familie, la fel ca albinele dintr-un stup, și nu mai suntem această entitate individuală, care trebuie să facă de una singură ca viața noastră să aibă efect. Intrăm în această tapiserie a iubirii, a conexiunii, a comuniunii, care – ea în sine și de la sine – ne conduce înainte. Prin urmare, de aceea e un lucru important și de aceea are nevoie de timp.

Întâmpinarea în mod activ a relațiilor sincere

Dacă ascultați (citiți. N.tr.) această prognoză și simțiți o oarecare mâhnire cu privire la lucrurile despre care vorbesc – simțiți tristețea provocată de singurătate, senzația de izolare sau întristarea că în clipa de față aceasta nu e și povestea voastră – dacă e așa, scrieți afirmația de mai jos pe o bucată de hârtie:

Urez bun venit prietenilor și relațiilor iubitoare, favorabile și sincere, în viața mea.

Urez bun venit prietenilor și relațiilor iubitoare, favorabile și sincere, în viața mea.

După ce ați scris-o, afișați-o pe un perete, în casă. Pe lângă faptul că vă va rearanja camera, de fiecare dată când o veți vedea, veți avea o activare în jurul a ceea ce aduceți acum în viața voastră. Este un proces uluitor de eficient, așa că testați-l cu orice vreți să materializați.

Upgradări și noi alegeri expansive

Iar asta mă conduce la tema următoare pentru noiembrie, și anume upgradările. „Upgradările” se corelează într-un mod important cu relațiile și cu rezolvarea problemelor și vechilor sentimente pe care le-ați avut, legate de anumiți oameni din viața voastră.

Conceptul de upgradări este ceva pe care l-am întâlnit pentru prima dată acum câțiva ani. Este vorba de ideea că, atunci când spui „nu” unei oportunități sau ofertei unei persoane, faci loc la un „da” pentru o oportunitate mai bună sau pentru oferta unei persoane preferabile.

Acum, ați putea spune : „Păi, stai așa ! Toți suntem egali, toată lumea e la fel.” Da, e adevărat, dar de multe ori noi încercăm să ne ajustăm după oportunități sau relații care sunt fie sub nivelul la care suntem noi, fie nu sunt cu adevărat în acord cu noi. Iar asta se poate întâmpla în multe feluri. De exemplu, dacă ai avut un părinte alcoolic sau brutal, care a fost incapabil să te înțeleagă și să te iubească pe când erai copil, e destul de probabil ca, până ce nu ai făcut săpături în ființa ta și nu ai descoperit experiența prin care ai trecut, să alegi în continuare oameni care niciodată nu te înțeleg, nu te iubesc, nu te susțin în totalitate –pentru că te-ai obișnuit cu acest lucru. Dar atunci când înveți să spui nu unei relații abuzive, rămâi deschis la upgradare.

Recunoașterea sentimentelor – calea rapidă spre schimbare pozitivă

Câteva cauze din care nu spunem nu:

  • Ne temem de izolare
  • Ne e teamă de despărțire.
  • Ne simțim vinovați că dezamăgim pe cineva, dacă acea persoană ne-a oferit ceva iar noi am refuzat.
  • Ne simțim vinovați că părăsim pe cineva.

Frumusețea acestui lucru constă în faptul că, atunci când înveți să spui nu și treciprin acele sentimente, devii deschis la apariția în viața ta a unei oportunități mai bune. Există foarte multă putere în faptul de a te deprinde să nu te mai temi de acele sentimente și să le dai voie să fie. Îți poți spune: „Ei bine, oricât de mult aș fi vrut să nu mă simt singur, azi o să accept că pur și simplu o să mă simt singur”. Iar puterea acestui lucru este că, atunci când recunoști față de tine că te simți singur și îi dai voie tristeții provocată de singurătate să fie în corpul tău atât timp cât are nevoie să fie, sentimentul dispare mult mai repede, decât atunci când îl eviți, îl negi sau cauți să-ți distragi atenția de la el.

Prin urmare, e foarte important să vă amintiți că, atunci când spuneți nu unui lucru – și sunteți siguri că spuneți nu unui lucru, chiar dacă o părticică din voi regretă că a spus nu – să știți că lăsați să vă apară o oportunitate mai mare în viitor.

Să simți și să intuiești – să-ți urmezi GPS-ul personal

Întrucât luna aceasta e o lună a relațiilor și upgradărilor, unii dintre voi vor trebui să spună nu un pic mai des – însemnând că va fi necesar să vă urmați instinctele.Poate că vă gândiți: „Chiar nu vreau să merg în weekend la acea petrecere, deși toți prietenii mei se duc. O parte din mine tânjește după o petrecere, dar instinctul meu este că nu vreau să mă duc la acea petrecere.” Dați ascultare acelui sentiment! Pentru că nu se știe niciodată cu cine te-ai putea întâlni altundeva, pentru că n-ai mers la acea petrecere, sau ce revelație ai putea avea în particular, stând acasă… deoarece ți-ai acordat acel timp.

În prezent, toți ne calibrăm la această ființare senzorială și e nevoie de timp pentru a ajunge la ea. Și de aceea acele relații și upgradări pe care le veți invita în viața voastră și pe care le veți găsi în interior vor fi foarte de ajutor.

Una e să înțelegem conceptual modul de a ființa pe care ni-l dorim în viața noastră și alta e să avem realmente oameni în viața noastră cu care să putem împărtăși asta.

E necesar totuși să adoptăm un plan de acțiune. E nevoie să intenționăm să îl atragem, așa că scrieți pe hârtie ceea ce doriți să aduceți în viața voastră cu privire la relații. Apoi uitați-vă după locurile din grădina relațiilor voastre în care aveți de tăiat uscături și de smuls buruieni.

Acest lucru nu e o insultă la adresa vreunei persoane din grădina relațiilor noastre; nu înseamnă să-i socotim pe ceilalți răi sau nedepți în vreun fel. E vorba despre faptul de a recunoaște că nu vă trăiți expresia cea mai înaltă a eului vostru sau posibilitatea voastră cea mai mare, cu o anumită persoană. Prin urmare, dacă rămâneți deschiși la posibilități noi cu ceilalți, pe lângă faptul că vă veți eleva în cadrul acelor relații noi, energia voastră îi va infuza mai puternic pe toți cei din jurul vostru.

Respectarea numeroaselor tipuri de relații din viața voastră

Voi clarifica ceva aici: există tot felul de relații pentru noi, în viața noastră. Știți că sunt oameni cu care n-ați putut avea niciodată o conversație emoțională, dar îi iubiți și îi adorați și vreți să fiți în preajma lor, astfel că o parte din timp sunteți în preajma lor. Dar apoi echilibrați acel lucru, asigurându-vă că oamenii cu careputeți avea o conversație emoțională – fapt care pentru voi are importanță – sunt și ei prezenți în viața voastră.

Așa că nu e vorba neapărat de faptul că o persoană ar fi nepotrivită. E vorba despre a privi la întreaga tapiserie a relațiilor din viața voastră și a vă întreba: „Unde e nevoie să fac niște ajustări? Unde e nevoie să aduc unele ameliorări?”

Pentru unii dintre voi – iar acesta e ultimul lucru pe care îl voi spune pentru luna aceasta – fiți conștienți de faptul că acea relație și energia acelei upgradării ar putea veni mai întâi prin aceea că voi sunteți cu VOI. E posibil să gândiți: „Vai, Lee, dar sunt epuizat. Sunt sătul de oameni. Vreau să fiu de unul singur.” Așadar, poate că pentru voi relația și upgradarea voastră va fi faptul de a vă oferi darul de sine. Iar în luna noiembrie NU vă faceți planuri și vă dedicați planului de acțiune de a nu vă face planuri – acesta ar fi „nu”-ul vostru. V-ați putea spune: „Îmi voi oferi spațiul de a fi acasă de unul singur și a vedea ce se întâmplă.“ Și vă veți găsi din nou pe voi înșivă. Iar datorită regăsirii de sine, capacitatea voastră de a atrage oamenii și oportunitățile potrivite se mărește încă o dată. Deoarece nu mai sunteți măcinați de relații care nu vă mai satisfac sau care vă consumă treptat energia, zi de zi.

Această chestiune a autorității este un lucru pe care toți trebuie să-l înfăptuim în totalitate, prin noi înșine și în noi înșine. Primim o susținere uimitoare, dar, în final, trebuie să ne deprindem să ascultăm de noi înșine – iar acesta e uneori un proces lent. Dacă continuăm însă să ne amintim de importanța acestui proces, ne ameliorăm serios viața și, grație acestui lucru, generozitatea noastră autentică ne va face să fim mai binevoitori decât am putut fi vreodată, față de ceilalți oameni.

Iar în acest moment, pe această planetă, acea bunăvoință este lucrul de care avem nevoie.

* * *

Programul de evenimente live – California, Australia și ONLINE!

Am câteva evenimente live ce se apropie. Pe 7 noiembrie voi fi în Hollywood, cu prietenul meu Emmanuel Dagher, pentru un atelier de lucru de o zi, numit Radical Prosperity/Prosperitate radicală. Așa că, dacă prindeți prognoza la începutul lunii și sunteți în zonă, ne-am bucura să vă vedem acolo.

La evenimentul Sedona Energy Mastery Retreat din decembrie nu mai sunt locuri, iar în ianuarie voi fi toată luna în Australia. Sunt încântat peste măsură de acest lucru. Voi fi în Byron Bay, Brisbane, Melbourne și Sydney, unde voi face seri deEnergy Tune-Up, urmate de evenimente sociale de o oră.

De asemenea, prezint un atelier de lucru cu totul nou în Sydney și Melbourne, timp de două weekenduri: Revolutionary Love/Iubire revoluționară. Atelierul de lucru Iubire revoluționară se referă la relații, sex și intimitate, ca și căi de transformare a vieții personale. Iar la aceste ateliere de lucru sunt asistat de genialii Meg Fenwick și Steven Washington.

Dacă vreți să aflați informații despre oricare din aceste evenimente, puteți intra pe website-ul meu: leeharrisenergy.com.

În final, dar nu mai puțin important, încep un curs online, ce va fi accesibil în toată lumea. Începe pe 21 noiembrie și suntem toți foarte entuziasmați de asta. Vom face cunoscute titlul și toate detaliile în următoarele două săptămâni. Dacă vreți să aflați informații despre curs, abonați-vă  la buletinul informativ, pe adresaleeharrisenergy.com. Puteți vedea toate linkurile, dând click aici pe ecran (N.tr.https://www.youtube.com/watch?v=Cdk1-ERxiHI), pe căsuța “i” de deasupra mea.

* * *

Ca de obicei, vă mulțumesc tuturor pentru iubirea și sprijinul vostru. Vă mulțumesc acelora dintre voi care trimiteți donații financiare sau donații de iubire și susținere, prin cuvintele voastre. Pentru noi, ele sunt foarte importante.

Să aveți o lună excelentă și multă iubire.

Lee x